Vigtig information vedrørende Klubmodul

By | 22. november 2019

Der er sendt mail ud til alle medlemmer, med besked om at I skal oprette jer i Klubmodul.

Der mangler stadig en hel del!

Vigtigst er at I opretter jeres profil (og evt hund/hundes profil) – Alle SKAL også tilmelde sig Årskontingentet, der af praktiske hensyn er oprettet til at koste 0,-
Derudover SKAL man tilmelde sig det kontingent der iøvrigt passer til ens situation, dvs alm kontingent til medlemmer der går på hold, passivt til medlemmer der ikke går på hold. Instruktør aktiv til de instruktører der også selv går på hold, og Instruktør passiv til de instruktører der ikke selv træner hund. Og så er der familie kontingent, som 2. person i en husstand skal vælge. Sidst er der æresmedlemmer.
Vælg den rigtige – vi kan dog flytte jer hvis noget går galt.

Der bliver trukket 1,- når i tilmelder jer kontingentet – og så trækkes det korrekte beløb i januar. Tilmelder I først efter 1/1 trækkes det fulde beløb med det samme.

 

I må også gerne tilmelde jer den gren I træner – og man kan godt være tilmeldt flere. Det I skal tilmelde, er som det er i dag – hvis der ønskes ændringer skal I snakke med træneren. Der er kun oprettet et synligt hold pr. gren, trænerne fordeler på hold – så går man f.eks C lydighed, tilmelder man bare DCH lydighed.

Mvh

Bestyrelsen